Η ΠΛΑΓΙΑ ΑΜΥΟΤΡΟΦΙΚΗ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ, Η ΝΟΣΟΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΙΚΟΥ ΝΕΥΡΩΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.
Δυστυχώς για αυτήν την νόσο δεν υπάρχει μια τελεσίδικη θεραπεία. Παρόλα αυτά, η έγκαιρη διάγνωση, όμως, είναι απαραίτητη, έστω και για τα προληπτικά μέτρα που μπορεί να λάβει κανένας και να κάνει πιο ελαφρύ το δράμα του ασθενούς. Για την συγκεκριμένη περίπτωση λέμε για τη διάγνωση του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού. Είναι μια ανώδυνη και αναίμακτη διάγνωση, η οποία πολύ νωρίς δίνει τη δυνατότητα της αναγνώρισης του προβλήματος της τυχόν ύπαρξης μιας πλάγιας αμυοτροφικής σκλήρυνσης.
Όπως έχουνε δείξει οι έρευνες, που έχουν γίνει πάνω στον τομέα αυτό, σε ένα ποσοστό μεγάλο από 60%, έγκαιρα και πριν ακόμη ή μόλις αρχίσει η υπόνοια της διάγνωσης, εμφανίζει ο διακρανιακός μαγνητικός ερεθισμός παθολογικά ευρήματα που οδηγούν στη διάγνωση της νόσου. Παράλληλα, μπορεί κανένας να παρακολουθεί μέσω του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού και τα «σκαμπανεβάσματα» της νόσου, έτσι ώστε να έχει μια άποψη για τη θεραπεία που ακολουθεί.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.