Ο ΔΙΑΚΡΑΝΙΑΚΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΕΓΚΕΦΑΛΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ.
Ήδη μια σειρά από πολλές έρευνες έχουν αρχίσει σχετικά με τις διάφορες εγκεφαλικές λειτουργίες και το διακρανιακό μαγνητικό ερεθισμό (TMS). Ο διακρανιακός μαγνητικός ερεθισμός έχει δείξει μια μεγάλη θεραπευτική αγωγή για τις «σκληρές» περιπτώσεις της κατάθλιψης. Παρόλα αυτά, πέραν αυτής της επιτυχίας και με αφορμή τα πολύ καλά αποτελέσματα που έχει δώσει, δοκιμάζεται και σε άλλες πολλές εκδοχές. Μια από τις ουσιωδέστερες είναι η βελτίωση, μέσω του διακρανιακού μαγνητικού ερεθισμού, της εγκεφαλικής απόδοσης. Ήδη έχουν δημοσιευθεί έρευνες, κατά τις οποίες, μετά από κάποιες συνεδρίες (διακρανιακά μαγνητικά ερεθίσματα στην περιοχή του προμετωπιαίου λοβού) έρχεται μια ουσιαστική αύξηση της εγκεφαλικής απόδοσης. Αρκετές κλινικές, μάλιστα, άρχισαν να το χρησιμοποιούν για αυτόν το σκοπό σαν θεραπεία ρουτίνας.

1 Comment:

  1. MICHALIS σχολίασε...
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

    Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΧΩΔΕΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ;; ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΑΝΙΚΟΥ, ΜΕΤΑΤΡΑΥΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΑΓΧΩΔΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ;; ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ;;;

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.