Η ΆΝΟΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ 6-7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΝΟΙΓΕΙ ΌΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ «ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ» ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η αγορά αυτή δεν περιορίζεται στο να βρεθεί κάποιο ειδικό φάρμακο για την άνοια που θα έλυνε την όλη υπόθεση άμεσα με την χρήση του.
Ότι αφορά αυτό, οι ιατρικοί σχηματισμοί και οι φαρμακευτικοί οργανισμοί δεν έχουν καμία ιδιαίτερη ελπίδα για το σύντομο χρονικό διάστημα.
Υπάρχουν μόνο μεμονομένες θεραπείες και αυστηρά σε ατομικό επίπεδο.
Αξιοσημείωτο είναι να αναφερθεί ότι παράλληλα με τη φαρμακευτική προσπάθεια γίνονται και άλλες εμπορικές συναλλαγές στο χώρο της άνοιας, όπως π.χ. το γύρισμα ειδικών ταινιών με ειδικούς τόνους, καταστάσεις και περιεχόμενο για ανθρώπους που πάσχουν από άνοια με στόχο να διεγείρουν θετικά συναισθήματα και αντιδράσεις, τόσο νευροαισθητικά όσο και ψυχικά.
Ήδη τέτοιου είδους φίλμ έχουν αρχίσει να βρίσκουν πελάτες στην περιοχή της γεροντοψυχολογίας και μάλιστα έχουν αφήσει θετικά αποτελέσματα σε ότι αφορά αυτά τα νέα «προϊόντα» της άνοιας, τα οποία δημιουργούν όλο και περισσότερο καινοτομίες, ιδέες και «εμπορικές» ανακαλύψεις για το λόγο αυτό.

1 Comment:

  1. Άρης Λούβρης σχολίασε...
    Αν επιθυμείτε να έχετε Νέα για τη νόσο Αλτσχάιμερ και την άνοια, μπορείτε να συμπεριλάβετε 1 widget με τα 10 πιο πρόσφατα άρθρα από το http://www.scoop.it/t/alzheimer-gr στο ιστολόγιό σας.

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.