ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΓΝΩΣΤΗ.

Εντατικές έρευνες με νέα μηχανήματα της προηγμένης μαγνητικής τομογραφίας και νευροφυσιολογικών μεθόδων, έχουν δείξει ότι παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο σε ότι αφορά τις αναστολές, τις λάθος εκτιμήσεις και την λήψη και έκφραση των αποφάσεων. Αν και ακούγονται λίγο μπερδεμένα, πρόκειται για ένα πολύ δυνατό συνδυασμό, ο οποίος είναι σε θέση να δημιουργήσει, ανάλογα με τις εξωτερικές περιστάσεις, νοσηρές καταστάσεις στον εγκέφαλο του ανθρώπου και να διαταράζει την ισορροπία τους όσο με το κοινωνικό σύνολο όσο ακόμη και με τον ίδιο του τον εαυτό.
Το ευχάριστο είναι ότι σε όλες αυτές τις καταστάσεις, όπως έδειξαν οι τελευταίες έρευνες, περά από τα διάφορα ψυχοφάρμακα και άλλα εφαρμοσμένα θεραπευτικά κύματα, έχουν μια θετική επίδραση.
Ιδιαίτερα, ο διακρανιακός μαγνητικός ερεθισμός στην περιοχή δείχνει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις έχει μια μεγάλη επίδραση. Μάλιστα τώρα που οι νευροφυσιολογικές εξετάσεις βοηθούν να μετρηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και των θεραπευτικών χορηγήσεων έχει γίνει η δουλειά ακόμη πιο εύκολη, με αποτέλεσμα οι επιστήμονες να το εκμεταλλεύονται προς όφελος των ασθενών.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.