Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΨΥΧΟΓΕΝΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.
Ένας προικισμένος, αλλά έντονα αμφισβητήσιμος γιατρός ο Ντέλ Γκάντο ο οποίος χρόνια δούλευε στο Πανεπιστήμιο Γέηλ της Αμερικής, είναι αυτός που πρωτοστάτησε στην γέννηση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων και την επίδραση τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο.
Με διάφορες συσκευές, ηλεκτρόδια, και ιατρικούς εξοπλισμούς προσπαθούσε ενδοκρανιακά, κρανιοεμφυτικά και από απόσταση να επηρεάσει εγκεφαλικές λειτουργίες.
Το αγαπημένο σημείο επηρεασμού του ήταν το μεταίχμιο του εγκεφάλου μέσω του οποίου μπορούσε να φέρει το επιθετικό ζώο σε κατάσταση ηρεμίας. Μετά από πολλά πειράματα κατάφερε να το κάνει από απόσταση σε μαινόμενους ταύρους στους εγκεφάλους των οποίων είχε εμφυτεύσει ένα ηλεκτρόδιο με την βοήθεια μίας συσκευής μικροκυμάτων από απόσταση.
Στις αρχές του 70 παρουσιάστηκε αυτό το πείραμα στην Ισπανία, προκάλεσε θόρυβο και έντονη δημοσιότητα.
Ως γνωστόν κάτι τέτοιο στην ιατρική κοινότητα φέρνει αντιδράσεις γιατί υπάρχουν κάποιοι που «ξέρουν» καλύτερα. Ο Ντέλ Κάντο που ήταν μια οριακή προσωπικότητα, αποκλείστηκε από την επιστημονική δημοσιογραφία και ξεχάστηκε.
Η ζωή όμως συνεχίζεται. Όπως και τα πειράματα του και ύστερα από 40 χρόνια τελειοποιήθηκαν οι ηλεκτρομαγνητικές συσκευές που διεγείρουν τον εγκέφαλο με ή χωρίς εμφυτεύματα από απόσταση.
Θεωρούνται δε σαν οι καλύτερες για την θεραπεία της κατάθλιψης, πού δείχνει αντοχή στα ψυχοφάρμακα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.