ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙ ΡΑΓΔΑΙΑ Ο ΑΛΚΟΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟ ΚΩΜΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.Το θέμα είναι γιατί; Ζώντας αυτήν την κατάσταση ιατρικά και από κοντά βλέπει κανείς ότι βασικά η αύξηση του αλκοόλ έρχεται πρώτα από συνήθεια και δεύτερο ως αναζήτηση συντροφιάς.
Βέβαια, πίσω από τα δυο αυτά κρύβεται μια αιτία, η οποία αιτία είναι πάρα πολύ σοβαρή και σχεδόν αδύνατον να καταπολεμηθεί.
Ο μοντέρνος Ευρωπαίος περνώντας 6 με 7 ώρες κάθε μέρα μπροστά στην τηλεόραση «παραλαμβάνει» όλο τον φόβο, όλη την αμηχανία και την καταστροφή που εκπέμπεται.
Αυτό εδώ το πράγμα τον συνδέει με την καθημερινή του πραγματικότητα που δεν είναι και καλύτερη, γιατί σχεδόν όλοι είναι σαν αυτόν, με αποτέλεσμα να νοιώθει μια ατελείωτη θλίψη μπροστά σε ένα φανταστικό αδιέξοδο.
Μη καλλιεργώντας άλλα πνευματικά ενδιαφέροντα και μην έχοντας κατά την γνώμη του δρόμους διεξόδου, καταφεύγει στην αυτοθεραπεία η οποία είναι το αλκοόλ, η εύκολη λύση ή όπως λένε και οι Γερμανοί, «Το κίτρινο χρυσάφι».
Η λύση γίνεται συνήθεια, η συνήθεια γίνεται μιμητισμός και έτσι εξαπλώνεται ραγδαία αυτό το κύμα.
Άσχετα από όλα αυτά, πρέπει για τους νεότερους οπωσδήποτε να γίνει κάτι διότι εάν εξακολουθήσει αυτό το πράγμα, σε λίγο θα μιλάμε πλέον για «μεθυσμένα σχολεία».

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.