Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ 2% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ.Οι ασθενείς καταλαμβάνονται από ένα συναίσθημα κενού, μια συναισθηματική ανισορροπία, αστάθεια στις διαπροσωπικές στους σχέσεις και στην συμπεριφορά τους μέσα στην οικογένεια, η επιθετικότητα και ο θυμός χωρίς έλεγχο των συναισθημάτων και των ενστίκτων χαρακτηρίζει αυτές τις ομάδες. Το πιο χαρακτηριστικό είναι ότι ιδιαίτερα οι νέοι επιτίθενται στον εαυτό τους δημιουργώντας τραυματισμούς προκαλώντας σωματικές βλάβες στους ιδίους.
Υπολογίζεται ότι η επισκεψιμότητα στα διάφορα νοσοκομεία για αυτού του είδους τους τραυματισμούς η συνέπεια αυτής της συμπεριφοράς είναι πάνω από 6 φορές το χρόνο.
Δυστυχώς η σημερινή κοινωνία είναι δύσκολο να βρει μια οριστική λύση για να καλύψει επαρκώς το πρόβλημα διότι είναι πολυέξοδο.
Χρειάζονται πολλά λεφτά για ειδικές κλινικές για να γίνουν οι διαφοροδιαγνώσεις και κυρίως χρειάζεται ειδικό προσωπικό που δεν υπάρχει με αυτήν την εμπειρία.
Είναι ελάχιστοι οι ψυχίατροι που μέσα από την γενική τους δραστηριότητα καταφέρνουν να φτάνουν γρήγορα σε μια τέτοια διάγνωση και να το αντιμετωπίσουν ανάλογα.
Ως εκ τούτου είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεθεί η λύση την ώρα που πρέπει, για εκείνον που πρέπει, όπως πρέπει.
Πάντως οι γονείς πρέπει να δίνουν μια έμφαση σε αυτά τα συμπτώματα ή οποιοσδήποτε άλλος προκειμένου να γίνει έστω μια έγκαιρη διάγνωση ή τουλάχιστον μια επίσκεψη σε ειδικό.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.