ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ

ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΟΣΟ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΙΣΜΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΥΑΣΘΕΝΕΙΑ.
Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η ασθένεια του Ωνάση, ήταν ήδη γνωστή πριν από αυτό, απλούστατα πήρε η μυασθένεια μια άλλη διάσταση όταν αρρώστησε από αυτή ο πλούσιος μεγιστάνας.
Το ιστορικό έχει άλλη βαρύτητα από ότι αυτή η ασθένεια. Συγκεκριμένα ο Ωνάσης εμφάνισε τα προβλήματα αμέσως μετά το σοκ που έπαθε όταν έμαθε ότι ο γιος του σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα.
Μάλιστα οι κάμερες έχουνε καταγράψει την στιγμή που συνέβη αυτό όταν ο Ωνάσης έδινε συνέντευξη σχετικά με το ατύχημα του γιου του έβγαλε τα γυαλιά του. Μετά πέσανε τα βλέφαρα του και από τότε ήτανε δύσκολο να τα ξανανεβάσει.
Λένε μάλιστα ότι χρησιμοποιούσε λευκοπλάστ προκειμένου να κρατάει τα βλέφαρα του όρθια. Μετά από ένα χρόνο πέθανε στο αμερικάνικο νοσοκομείο του Παρισιού στο Νέγκι. Η ιστορία αναφέρεται ακόμη μια φορά γιατί είναι από τις πλέον ουσιώδης και «πληροφοριακές» σε ότι αφορά τις δυσμενείς επιπτώσεις ενός σοκ ψυχολογικού μάλιστα χαρακτήρα όπως είναι αυτό μετά την είδηση του θανάτου του γιου του Ωνάση που έχει επάνω στο ΚΝΣ και στο ανοσοποιητικό τμήμα. Δηλαδή στο τμήμα αμύνης του οργανισμού. Μια είδηση «ταραχή» επιφέρει την καταστροφή του ανθρώπου.
Άρα πρέπει να ξέρουμε ότι η άμυνα του οργανισμού μας που τόσες φορές παραμελούμε είναι άκρως εξαρτώμενη και από την ένταση των συγκινήσεων που δεχόμαστε.
Έτσι όταν γνωρίζουμε ότι κάτι μας πέφτει «βαρύ» καλό είναι να το αποφεύγουμε.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.