ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΧΡΟΝΙΑΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΕΝΤΟΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.
Επίσης χαρακτηριστικούς πόνους στον λαιμό, στο κεφάλι, στις αρθρώσεις και στους μύες. Η αιτία του συνδρόμου δεν είναι ακόμη γνωστή. Ακριβώς επειδή η αιτία του συνδρόμου δεν είναι γνωστή πολλοί πιστεύουν ότι πρόκειται για μια ψυχική διαταραχή και προσπαθούν να την πολεμήσουν μεταξύ των άλλων με χαλάρωση και αθλητισμό.
Ακριβώς εκεί επάνω είναι που έρχεται η αρνητική αντίδραση με την επίταση των συμπτωμάτων που χαρακτηριστικά εμφανίζονται μετά από λίγα λεπτά έντονης άσκησης όπου η καταβολή γίνεται πλέον ανυπέρβλητη.
Και στις επόμενες μέρες αισθάνεται μια έντονη αδυναμία, κούραση, ίλιγγος και αισθάνονται στα πόδια μυρμηγκιάσματα και κάψιμο. Ενώ πρώτα είχανε την αίσθηση ότι μπορούνε να τρέξουνε ολόκληρο μαραθώνιο τώρα αισθάνονται πλήρη αδυναμία μετά από την εισβολή της αρρώστιας να κάνουμε μερικά βήματα. Ο λόγος του ότι ακριβώς η σωματική άσκηση η ακόμα και η πνευματική οδηγεί αυτή την αρρώστια στο αδιέξοδο έβαλαν πολλούς γιατρούς στην σκέψη να ψάξουνε για άλλες αιτίες και έτσι οδηγήθηκαν στην υπόθεση ότι πρόκειται για μια σωματική αρρώστια που προκαλείται από ιό.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.