ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ 2 ΚΑΣΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΜΕΙΣ.
Υπάρχει αυτή την στιγμή το πάρα πολύ μεγάλο δίλημμα πως οι «αγορές» και οι μεγάλοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί καθώς και όλη η Ευρώπη που είναι ο άμεσος χρηματοδότης μας δεν εμπιστεύονται την ελληνική κυβέρνηση, Αυτό βέβαια είναι κάτι που πρέπει πολιτικά να αποκατασταθεί διότι με αυτούς τους ανθρώπους ζούμε και συνυπάρχουμε σαν μια οικογένεια.
Είναι λογική όμως η αντιμετώπισή τους διότι εδώ φτάσαμε να μην εμπιστευόμαστε εμείς κανένα από τους δικούς μας πολιτικούς πόσο μάλλον να το κάνουν άνθρωποι γνώστες της ελληνικής νοοτροπίας αλλά ξένοι ως προς την εθνικότητα.
Αυτό φαίνεται ακόμη και από τις μετακινήσεις χρήματος στην αγορά που μεταφέρονται σε τρίτες χώρες και όχι στις ελληνικές τράπεζες.
Βλέπουμε δηλαδή ότι η μια εμπιστοσύνη που υπάρχει προς την κυβέρνηση δεν εμπιστεύεται τον λαό από κάτω.
Είναι στην ουσία μια αντιπαράθεση που γεννά εχθρότητα, αμφιβολία και πόλωση.
Είναι επόμενο ότι στην εξέλιξη που θα έρθει γιατί θα έρθει γρήγορα εφόσον αυτά τα πράγματα δρουν με γεωμετρική πρόοδο να έρθουν δεκαετίες λιτότητας όπου το χάσμα ακόμη θα μεγαλώνει και για τους εναπομείναντας ελεύθερους πολίτες θα σημαίνει δουλειά κάτεργου.
Και βέβαια αυτά στους Έλληνες κάτω των 50 ετών που μεγάλωσαν με όλες τις ανέσεις και όλες τις παροχές είναι δύσκολο σε αντίθεση με αυτές τις πρώην ανατολικές χώρες, Λετονία, Ουγγαρία κ.λ.π. που έχουν στην ανάμνηση ακόμη τα κουπόνια σε ότι αφορά ψωμί, νερό και γάλα.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.