ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΟΝΤΡΑ» ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100% Η ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ.
Όπως όλοι οι Κινέζοι για μας τους δυτικούς είναι ίδιοι μεταξύ τους το ίδιο συμβαίνει και για τους Γερμανούς. Η Αγκέλα Μέρκελ αντιπροσωπεύει στην κυριολεξία τον υπάκουο άκρως πειθαρχημένο, με τάση καριέρας, απόλυτα αφοσιωμένο στο κράτος χωρίς φαντασία Γερμανό.
Η γυναίκα που έζησε μέχρι 36 χρόνια τελείως απολιτική στην τότε ανατολική Γερμανία κάνοντας μια πάρα πολύ τότε καλή καριέρα σε ότι αφορά φυσική και μαθηματικά σε έναν χώρο δηλαδή που για να μπορούσες να αναπτυχθείς στην τότε ανατολική Γερμανία δεν έπρεπε να ενοχλείς. Άρα ήταν και εκεί πολιτικά απόλυτα «σιωπηλή».
Βρέθηκε ξαφνικά να εκπροσωπεί τις τύχες των Γερμανών. Η μεγάλη επιτυχία που το κατάφερε αυτό έγκειται στο γεγονός ότι η φιλοδοξία της είναι χαμηλότερη από τα ένστικτα της τα οποία κυριαρχούνται από τον μύθο της παραγωγικότητας και την υποταγή που διακρίνει τους Γερμανούς.
Ανήκει πραγματικά στο χαρακτηριστικό των Γερμανών. Ο άκρως συντηρητισμός και η μεγάλη παραγωγή. Εδώ έρχεται και το γεγονός ότι είναι η μόνη χώρα που έχει επίπεδες τουαλέτες και στην αρχή του Λάιπνιτς ότι το κράτος είναι τα πάντα.
Για ένα τέτοιο λαό και ιδιαίτερα για μια τέτοια γυναίκα που ζει με τον συντηρητισμό της επιβολής και την απαγόρευση της φαντασίας η ανακοίνωση μέσω επίσημα μιας κυβέρνησης ή τέλος πάντων ενός κρατικού μηχανισμού όπως είναι η στατική υπηρεσία στην Ελλάδα ότι ειπώθηκε ψέματα ότι αφορά τους αριθμούς δηλαδή την παραγωγή είναι ένα ψυχικό σοκ.
Δημιουργεί πραγματική αναστάτωση και τεράστια ανασφάλεια το γεγονός ότι βρίσκεται με ψεύτες που δεν υπακούν το κράτος στην ίδια ομάδα εν προκειμένου στην Ευρωζώνη.
Ακριβώς το ίδιο πνεύμα εκπροσωπεί και η εφημερίδα άρα συνταυτίζεται με την Μέρκελ και η Μέρκελ με την εφημερίδα εν προκειμένου την ¨Μπιλτ¨ η οποία είναι η φωνή της συνείδησης του μέσου Γερμανού.
Διαβάζεται περίπου από 12.000.000 Γερμανούς εντός Γερμανίας.
Αυτός είναι και ο λόγος της πολιτικά τελείως «άτσαλης» αντίδρασης που έδειξαν εν προκειμένου Γερμανία σαν κράτος και Μέρκελ σαν αρχηγός.
Και βεβαίως όλα αυτά θα αλλάξουν για όποιον έχει την απορία διότι αυτοί που εκμεταλλεύονται τέτοιες λογικές γνωρίζουν πάρα πολύ καλά την «πατριδογνωσία» κάθε προφίλ. Κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι συμπληρώθηκαν τα κέρδη που ήταν να πάρουν από μια ενέργεια και τελείωσε η ιστορία.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.