Η ΕΡΥΘΡΟΠΟΙΗΤΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΑΝ ΟΥΣΙΑ ΝΤΟΠΙΝΓΚ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΝΕΦΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΟΥΣ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΜΩΣ, ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.
Η διευθύντρια του ΜΑΞ ΠΛΑΝΚ ινστιτούτου της Γερμανίας Αννελόρε Ερενράιχ ασχολείται με τις ευεργετικές επιδράσεις της ερυθροποιητίνης στα εγκεφαλικά και τη σκλήρυνση κατά πλάκας πάνω από 10 χρόνια. Έχει κάνει δε χιλιάδες δοκιμές σε πάνω από 600 ασθενείς για να δοκιμάσει τα ευεργετικά αποτελέσματα της ουσίας.
Η ερυθροποιητίνη, ως γνωστόν, χορηγείται στη νεφρική ανεπάρκεια, προκειμένου να ερεθίζει τον μυελό των οστών στην παραγωγή ερυθρών κυττάρων και κατ’ επέκταση, στην οξυγόνωση του οργανισμού.
Η βοήθεια αυτή είναι για τους νεφροπαθείς σωτήρια και τους κρατάει στη ζωή. Το μυστικό αυτό έγινε γρήγορα γνωστό στους αθλητικούς κύκλους, όπου η ερυθροποιητίνη χρησιμοποιείται για αύξηση της απόδοσης και νέα ρεκόρ.
Η κα Ερενράιχ δοκιμάζοντας διάφορες παραλλαγές της ερυθροποιητίνης κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μια ειδική μορφή (Epo-alpha), όταν χρησιμοποιηθεί έγκαιρα με σωστό συνδυασμό και ανάλογη δοσολογία, μπορεί σε χρόνο ρεκόρ να βοηθήσει στην αποκατάσταση του εγκεφαλικού.
Η ίδια δημοσίευσε ότι σε υψηλές δόσεις η Epo-alpha μπορεί σε διάστημα λιγότερο της μίας εβδομάδας να αποκαταστήσει μεγάλο μέρος της εγκεφαλικής βλάβης. Η θεραπεία αυτή ήδη εφαρμόζεται ευρέως στη Γερμανία και από ότι φαίνεται, δίνει λύσεις σε πολλά σοβαρά προβλήματα.

1 Comment:

  1. ΑΝΑΠΛΑΣΗ σχολίασε...
    Βρείτε πληροφορίες για την αποκατάσταση από εγκεφαλικό επεισόδιο στο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.