ΚΑΝΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
Ένας Αμερικάνος γιατρός, ο Dr.Life (Δρ.Ζωή) κάνοντας τον εαυτό του πειραματόζωο, έδειξε τι μπορεί να κάνει η σύγχρονη φαρμακολογία, όταν κανείς ξέρει να τη συνδυάσει σωστά με διατροφή.
Ξεκινώντας ένα επαναστατικό πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με τη λήψη αντιγηραντικών φαρμάκων μεταμόρφωσε έναν πλαδαρό εξηντάρη σε έναν αθλητικό εβδομηντάρη με σώμα εφήβου (φωτο).
Παράλληλα, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, πέρα από τα περιττά κιλά, βελτιώθηκε και η απόδοσή του σε κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να είναι σε θέση σήμερα σε έναν πυρετό δραστηριότητος να εφαρμόζει το πρόγραμμά του σε ακόμη 5.000 ενδιαφερόμενους δουλεύοντας πάνω από 14 ώρες σε καθημερινή βάση.
Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ιατρικό γεγονός, διότι πρώτη φορά στα χρονικά παρουσιάζεται κάτι τέτοιο και μάλιστα, με γιατρό σαν ασθενή και τόσο μακροχρόνια αποτελέσματα.
Από ότι φαίνεται, ο Dr.Life έχει βρει την άκρη του κουβαριού, που οδηγεί στη διαρκή νιότη. Βέβαια, όλα αυτά, όπως σε όλα τα ιατρικά θέματα, υπάρχει και η πιθανή σκοτεινή πλευρά των παρενεργειών.
Φαίνεται, όμως, ότι επί δώδεκα χρόνια, αν υφίσταται και αυτή, κατορθώνει ο Dr.Life και την ρυθμίζει σωστά.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.