NEUROMARKETING: ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ


ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ. ΈΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ.
Ως γνωστόν, η Google εγκαινίασε ένα νέο πρόγραμμα, το Google Earth, όπου κανείς μπορεί να ψάξει πλέον τα βάθη των ωκεανών, ποταμιών και οτιδήποτε υπάρχει στο γεωλογικό περιβάλλον.
Ένας ερασιτέχνης, από χόμπι ιστορικός, μέσω αυτού του προγράμματος, μελετώντας τις ακτές βρέθηκε στην αναζήτηση κάποιου θησαυρού κοντά σε έναν ποταμό στην Τεξανή όχθη του Αρκάνσας.
Σύμφωνα με τους δικούς του συνδυασμούς και υποθέσεις ακριβώς, στο Αρκάνσας Πας, υπάρχει το ναυάγιο ενός ισπανικού πλοίου, το οποίο έχει μέσα χρυσάφι και ασήμι και βρίσκεται εκεί βυθισμένο από το 1822.
Σαν καλός ερευνητής αποτάθηκε στις αρχές, προκειμένου να πάρει άδεια εκσκαφής. Για κακή του τύχη, όμως, σκόνταψε σε «ιδιωτική περιοχή».
Έχει ξεκινήσει τώρα μια δίκη «μαμούθ», προκειμένου να πειστεί ή να εξαναγκαστεί μέσω της πολιτείας και των ανάλογων νόμων ο ιδιοκτήτης της περιοχής να συναινέσει για την άδεια εκσκαφής, προκειμένου να εκμεταλλευτούν όλοι οι συμμετέχοντες τον θησαυρό.
Ένα συμπέρασμα είναι ότι η νέα τεχνολογία μπαίνει και αυτήν στην ψυχολογία του τζόγου με διάφορες νέες ιδέες, όπως αυτές των χαμένων θησαυρών.

0 Comments:

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.