NEUROTALK

Η επιλογή του τίτλου έγινε γιατί ακριβώς ταιριάζει με τη φιλοσοφία των blogs. Τα καθημερινά νευρολογικά θέματα είναι δυστυχώς αυτά που έχουν την ελαχίστη δημοσιότητα στον καθημερινό συμβατικό τύπο. Τόσο σε γραπτό, προφορικό ή και τηλεοπτικό λόγο καυτά θέματα νευρολογικής υφής έρχονται σπάνια στην επικαιρότητα. Οταν δε έρθουν, λογοκρίνονται ή εμφανίζονται μετά από παρερμηνείες και δυσνοήσεις με απόλυτα αντιφατικό χαρακτήρα.
Αυτό το ημερολόγιο, και ταυτόχρονα ενημερωτικό βήμα, την εποχή του 21ου νευρο-αιώνα, σε καθημερινή σχεδόν βάση, θα περνάει "αφιλτράριστες" πληροφορίες για επιτεύγματα της νευρολογικής επιστήμης, καθώς επίσης, και για γεγονότα ή ακολουθίες συνυφασμένες με αυτήν.
Μία αλληλογραφία που, πάντα στη φιλοσοφία των blogs, πέρα από το ότι εκπληρώνει σκοπούς, δίνει ευχαρίστηση για αυτούς που αποφάσισαν να χρησιμοποιούν το επικοινωνιακό αυτό μέσο.
Σύντομα πάλι μαζί με το πρώτο θέμα του neurotalk.

1 Comment:

  1. Ανώνυμος σχολίασε...
    Γεια σου Δημήτρη και καλό ξεκίνημα αν και καθηστερημένα. Γιατί δε μου είπες ότι εφτιαξες blog? Με το βιβλίο σου το πήρα είδηση, που το είχες τυπώσει στην αρχική σελίδα. Θα τα πούμε εκ του συνεγγυς.

    Ενας ορθόδοξος χακερ ;-)

Post a Comment



Δημοφιλείς αναρτήσεις

 

© 2006 | Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger by Blogcrowds.